2012 Türkçe Dublaj izle 2012 Türkçe Dublaj izle

4
( HD Kalite ) PLATIN GOLD SILVER

×Film açılmıyor ya da takılıyorsa üst bölümdeki diğer alternatif PLATIN, GOLD, SILVER kaynaklarından izleyebilirsiniz.

Video player içerisindeki reklamlar videonun yüklenmiş olduğu servis sağlayıcı tarafınca yayınlanmaktadır. Bu reklamların sitemiz ile ilgili herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır!


Savaş Tanrısı - Lord of War 2005 Türkçe Dublaj izle
Sultan 2016 Türkçe Dublaj izle
3.8 / 16
FILM BILGILERI 2 yıl önce eklendi
2012 Türkçe Dublaj izle

2012 2009 izle tekfullfilmizle olarak iyi seyirler diler, 2012 filmi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. 2012, dünyanın sonunu getiren küresel bir yıkımın üzerine, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan epik bir macera… Yüzyıllar öncesinde Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Hemde bu takvimin bir son günü bulunmakta ve bunun anlamı açıktı. O günden itibaren, astrologlar onu keşfetti, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardı, jeologlar dünyanın o zaman süresinin dolacağını söyledi ve üstelik hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012’de bekleyen büyük çaplı afeti inkar etmediler. Tarihte daha öncesinde hiçbir kültürde, çeşitli dinde ve bilim insanları ile devletler arasında bir sene bu kadar belirgin bir biçimde önem taşımamıştır.

Tür: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Macera Filmleri

Yapım: 2009 - ABD

IMDB Puanı: 5.8

Yönetmen: Roland Emmerich

Oyuncular: John Cusack , Thandiwe Newton , Chiwetel Ejiofor , Amanda Peet , Oliver Platt , Tom McCarthy , Woody Harrelson , Danny Glover

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?